2013. november 25., hétfő

THOMAS AND FRIENDS torta - a 3.szülinap :-)

Hááát mit mondjak... 3 évesnek formatortát készíteni... kösse fel mindenki a gatyót :-))))


Amíg 1 évesen még csak nézett a gyerek a nagy szemeivel mi ez a nagy felhajtás, és a bazinagy hupikék törpikés torony az asztalon :-) addig 2 évesen már értette mi történik körülötte, de még teljesen elégedett volt, és egyébként is kit érdekel, hogy anya napokig mit csinál a konyhában :-)

Na de 3 évesen??? A dackorszak közepén és "nagyon okosan". Az egész világ tele van érdekesnél érdekesebb dolgokkal, amit irányítani lehet, ilyenkor nincs levegővétel figyelő szempár nélkül. Folyamatos ellenőrzés folyik, hogy minden szabály szerint működik-e :)

Ilyenkor úgy történik a szülinapi torta készítése, hogy megrendelés leadva :-) minden részlet előre kitalálva, és micsoda elképzelések.

"Thomas, Percy és Percy Utánfutó legyen...és ezt így, azt úgy csináld anya... igen, ez így szép anya, nem a Thomas nem teljesen ilyen anya ..." 

És anya? Anya kétségbeesetten azon gondolkodik, bedobja -e a törölközőt, mert mi van ha nem tetszik majd a gyereknek a végeredmény???

Hála az égnek ez a "katasztrófa" nem következett be, a kis 3 éves igényes, de nagyon elégedett volt a cukrásszal és a tortájával, és boldogan fújta el a gyertyákat rajta...

HAPPY BIRTHDAY DAMIAN :-)






2 megjegyzés:

Ms. Piggy írta...

Szep, es finom Volt Anya, gratulalok hozza

szanten írta...

Huuu akkor nagy kő esett le a szívemről. Hihi :-)