2012. október 31., szerda

Mozarellás csirkemell

Egy olyan recept leírását olvashatod most, amit én is nemrég láttam egy tv-s magazinban, egy olasz család mutatta be kedvenc receptjeként. Ők eredetileg köretnek serpenyős, paprikás burgonyát tálalnak a husihoz, de bármilyen más kedvenc köreteddel elkészítheted.
 
Kipróbáltam, verhetetetlen :-) recept, ilyen puha omlós csirkét még soha nem ettem...
 
 
 

Hozzávalók 2 főre

2oo g csirkemell vékonyan felszeletelve
2 dl tej
liszt panírozáshoz
15o g mozarella
só, bors, levesízesítő...

Elkészítés

A vékony csirkemell szeleteket legalább egy óráig áztassd tejben, majd fűszerezzd be a panírozás előtt. A húsdarabokat, forgassd bele csak a lisztbe alaposan minden oldalról, és jó forró olajban süssd aranybarnára. Közben vágd vékony karikákra a mozarella sajtot, és fektessd a húsra, de csak annyira, hogy éppen ráolvadjon. Kész is van :-)

Nincsenek megjegyzések: